Meedoen

Een activiteit bezoeken

Door het hele land worden lezingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd waar u bij aan kunt sluiten. Bekijk het activiteitenoverzicht.

Twibbon

In de Week gebruiken we een social media filter om meer aandacht voor het thema kindermishandeling te genereren. Dat filter is een soort afbeelding die u over uw profielfoto heen ‘plakt’ op Twitter. Stel hier de Twibbon in.

#verbindvoorhetkind

De verbinding opzoeken is niet moeilijk, het is gewoon een kwestie van doen. Tijdens de kick-off van de Week gaven we het goede voorbeeld, doe jij ook mee? Maak een foto waarop je verbindt met vrienden, familie of collega's en deel die met hashtag #verbindvoorhetkind.

Verbind voor het kind

Volg ons op sociale media

Volg de Week via Facebook, Twitter of LinkedIn, deel onze berichten en nodig uw connecties uit om ons ook te volgen.

Banners, logo’s en flyers

Bent u actief op sociale media, of heeft u een eigen website? Gebruik dan één van de banners van de Week tegen Kindermishandeling. Zo genereert u meer aandacht voor de Week. U kunt ook het logo en de flyer van de Week downloaden om te delen.

Om de beelden te kunnen gebruiken en op je pc op te slaan, volg deze instructie. Klik op de link> klik op rechter muisknop > kies ‘save picture as’ > ‘save’.