‘Webinar ‘Wat kan ik doen bij signalen van seksueel misbruik van een kind?”

In de webinar zal aandacht worden besteed aan het onderwerp wat je zelf kunt doen bij signalen van seksueel misbruik van een kind, oftewel wat te doen bij een niet-pluis gevoel. De rol van het gezin en de omgeving zal uitgediept worden. Stichting Reclaimed Voices strijd voor het veilig opgroeien van kinderen in de maatschappij, specifiek binnen gesloten (religieuze) gemeenschappen.

Anneke van Duin zal door Stichting Reclaimed Voices geïnterviewd worden. Anneke heeft het boek “De Wetende Getuige” geschreven, waarin handreikingen aan professionals over handelen en diagnostisch onderzoek bij vermoedens van seksueel misbruik van kinderen wordt gegeven. Deze handreikingen zijn ook toepasbaar voor iedereen in de maatschappij.

Anneke heeft veel ervaring opgedaan in onderzoek naar vermoedens van seksueel misbruik van kinderen van in de leeftijd van drie tot en met veertien jaar. Anneke zal haar ervaring en kennis delen in deze webinar. Via de volgende link is het webinar te volgen: https://www.youtube.com/watch?v=VrfrNW3gvTU

 

Evenement
Kosten
gratis
Aanmelden verplicht
Nee
Activiteit is voor
Volwassenen
Datums
Woensdag 21 november 2018
20:00 - 21:00
Locatie
Landelijk
Contactinformatie
Contactpersoon
Frank Huiting
Organisatie
Stichting Reclaimed Voices