Themadag ‘Oog voor Ervaringsdeskundigheid’

De Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid (voorheen Stichting Geheim Geweld) en GGD Haaglanden organiseren op vrijdag 23 november 2018 voor lotgenoten én professionals de themadag ‘Oog voor ervaringsdeskundigheid’. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Wie als kind te maken heeft gehad met lichamelijke of geestelijke mishandeling, verwaarlozing of seksueel misbruik weet hoeveel invloed dit heeft op de rest van je leven. De ervaring leert dat het helpt om eigen ervaringen te bespreken met lotgenoten, ervaringsdeskundigen en professionals.

Tijdens deze themadag zullen enkele aansprekende sprekers en ervaringsdeskundigen het woord voeren. Er is een talkshow waarbij interactie met de zaal is, en er zijn twee workshoprondes. De themabijeenkomst is bedoeld voor lotgenoten, ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals binnen gemeenten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, GGZ en rijksoverheid.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, GGD Haaglanden, Fonds Slachtofferhulp, Hilton Hotel en Hameeda Lakho Training & Coaching en Advies.

Aanmelden via: info@herstel-ervaringsdeskundigheid.nl.

Kosten: lotgenoten 50,- en professionals 100,-, inclusief uitgebreid lunchbuffet.

Evenement
Kosten
€ 50,–
Aanmelden verplicht
Ja
Activiteit is voor
Volwassenen
Datums
Vrijdag 23 november 2018
09:30 - 17:00
Locatie
Zeestraat 35
2518 AA Den Haag
Contactinformatie
Contactpersoon
Hameeda Lakho
Organisatie
Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid
Telefoon
0651906070