Themaochtend ‘Ik maak het verschil’ voor jeugd en gezinsprofessionals

De ochtend zal worden geopend door leerlingen van basisschool ’t Kofschip. Zij zijn het afgelopen jaar actief bezig geweest met het thema kindermishandeling en hebben hiervoor een poster ontworpen. Deze zal worden verspreid worden onder alle bassischolen in de gemeente Hoogeveen.

De poster zal tijdens de opening worden gepresenteerd door de leerlingen en worden overhandigd aan Ina Kuipers, de regiodirecteur van Ambiq.

Voor meer informatie over de totstandkoming van de poster zie de bijgevoegde link!

Na de opening zullen de diverse workshops van start gaan, gegeven door verschillende deskundigen die zullen aansluiten bij de thema’s. De deelnemers kunnen vanuit persoonlijke interesse kiezen bij welke workshops ze willen aansluiten.

Er is daarom gekozen voor een breed programma waarin er ruimte is voor het oefenen met casuïstiek, het delen van ervaringen, discussie en advies. Ook zal er in één van de rondes een film worden gepresenteerd over de meldcode, uitgebeeld door medewerkers vanuit verschillende disciplines, en een jongere van één van onze groepen.

De deskundigen die een bijdrage zullen leveren aan deze ochtend zijn onder andere een ervaringsdeskundige, een adviseur van de commissie LVAK, een vertrouwenspersoon, een medewerker van JB-Noord en verschillende taakhouders en aandachts-functionarissen KMHS.

Evenement
Kosten
gratis
Aanmelden verplicht
Ja
Besloten activiteit
Ja
Activiteit is voor
Volwassenen
Datums
Dinsdag 20 november 2018
08:30 - 12:00
Locatie
Vos van Steenwijklaan 28
7902 NS Hoogeveen
Contactinformatie
Contactpersoon
Gert Jan van den Top
Organisatie
Ambiq
Telefoon
0624895953