Symposium kindermishandeling

De aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld, ouderenmishandeling en kindermishandeling van Witte Kruis Noord-Holland Noord organiseren, in samenwerking met de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, een symposium op donderdag 22 november.

Met dit symposium willen we kindermishandeling onder de aandacht brengen bij professionals. Er wordt uitleg gegeven over de (verbeterde) Meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld. Ook is er een interactief deel met ervaringsdeskundigen. Zij vertellen vanuit hun ervaringen wat zij verwachten van (ambulance)hulpverleners en welk effect hun doen en vooral laten op hen heeft. Als afsluiter vertelt patholoog anatoom, Frank van der Goot, over mishandeling en waar je op moet en kunt letten.

Ketenpartners uit de (acute) zorg zijn van harte welkom om het symposium bij te wonen. Voor meer informatie en aanmelding stuur een mail naar: opleidingenravnhn@vrnhn.nl.

Evenement
Kosten
€ 0,–
Aanmelden verplicht
Ja
Besloten activiteit
Ja
Activiteit is voor
Volwassenen
Datums
Donderdag 22 november 2018
17:00 - 23:00
Locatie
Hertog Aalbrechtweg 22
1823 DL Alkmaar
Contactinformatie
Contactpersoon
Marianne Schoenmaker, verpleegkundige, aandachtsfunctionaris huiselijk geweld, ouderenmishandeling en kindermishandeling
Organisatie
Witte Kruis
Telefoon
+31 (0)6 120 343 38