Project Unbreakable

Op zaterdag 23 november organiseert Stichting Revief weer Project Unbreakable voor mensen met een verleden van seksueel misbruik. Op deze dag ga je, herkenbaar of niet herkenbaar, op de foto met een uitspraak van de dader. Revief’s ervaring is dat dit heel helend blijkt te werken.

Revief’s Project Unbreakable ontleent haar naam aan het Amerikaanse Project Unbreakable, dat in 2011 is opgezet door Grace Brown. Zij begon met het fotograferen van mensen die seksueel misbruikt zijn om te laten zien hoe wijdverbreid het probleem is, maar ze realiseerde zich al snel dat het een vorm van therapie is voor de overlevenden. Ze waren eindelijk in staat dingen te uiten die hen maanden of jaren dwars hadden gezeten. Wij gebruiken( alleen na uitdrukkelijke toestemming van de deelnemer) de foto’s om een appèl op de samenleving te doen.

Je kunt je foto in beheer geven van Revief (en dan kan je foto bijvoorbeeld in een tentoonstelling terecht komen), maar je mag hem natuurlijk ook alleen voor jezelf houden.

Evenement
Kosten
€ 25,–
Aanmelden verplicht
Ja
Activiteit is voor
Volwassenen
Datums
Zaterdag 23 november 2019
10:00 - 16:00
Locatie
ridderbuurt 3
2402 NG Alphen aan de Rijn
Contactinformatie
Contactpersoon
therese bravenboer
Organisatie
stichting Revief
Telefoon
0647988526