Foto-expositie ‘Mijn schaduw in het licht’

‘Mijn schaduw in het licht’ is een foto-expositie die de gevolgen van seksueel kindermisbruik in beeld brengt. Twee meisjes van resp. 9 en 17 jaar en de initiatiefnemer van de expositie, Mariël Groenen, hebben model gestaan voor de foto’s. Deze laten zien wat misbruik met je doet, zoals eenzaamheid, angst, onderdrukking, verdriet en overleven. Maar ook laat de expositie zien dat er hoop is, dat herstel mogelijk is.

Mariël Groenen verbeeldt haar verhaal omdat ze het belangrijk vind dat seksueel misbruik en incest bespreekbaar gemaakt wordt. Ze wil lotgenoten inspireren om hun verhaal te vertellen. Hulpverleners, familie, vrienden en omstanders nodigt ze uit om te kijken, om te zien wat jarenlang niet gezien mocht worden en om te luisteren zonder oordeel.

De expositie vindt plaats van 14 tot en met 17 november in de Buitengaander te Westerhoven en is gratis toegankelijk. Aanmelding is verplicht wegens de coronamaatregelen.  Mariël Groenen is zelf altijd aanwezig om vragen te beantwoorden en indien gewenst bezoekers te begeleiden.

Evenement
Kosten
gratis
Aanmelden verplicht
Ja
Activiteit is voor
Volwassenen
Datums
Maandag 16 november 2020
13:00 - 22:00
Dinsdag 17 november 2020
13:00 - 17:00
Locatie
Dorpstraat 9
5563 BC Westerhoven
Contactinformatie
Contactpersoon
Mariël Groenen
Organisatie
Wave Coaching
Telefoon
+31622541133